Verkoop uw schip: Doe het Zelf met BCL

 
Speciaal voor klanten die een ouder gebruikt schip willen verkopen en dat tegen geringe kostprijs willen doen, heeft BCL een Doe het Zelf-pakket ontwikkeld. Hiermee kunt u uw schip relatief goedkoop én op een professionele manier verkopen. Bovendien maakt u gebruik van de jarenlange ervaring en het klantenbestand van jachtmakelaar BCL.
 
In het Doe het Zelf-pakket vindt u informatie over alle relevante aspecten die bij de verkoop van uw schip een rol spelen. Het pakket biedt u vele voordelen. Tijdens de verkoop kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw schip en u bepaalt zelf welke geïnteresseerde aspirant-kopers bij u aan boord komen. U betaalt geen provisie over de verkoop van uw schip en u heeft geen advertentiekosten. Een standaard Doe het Zelf-pakket kost 500 euro. U kunt het uitbreiden naar behoefte.
 
Bij de prijs voor het Doe het Zelf-pakket is standaard het volgende inbegrepen:
  • Presentatie van uw schip op onze website www.bcl.nl
  • Advertentie in onze kwartaalfolder Actueel Aanbod, die we naar onze zoekers mailen en in de zomermaanden uitdelen bij de Loosdrechtse sluis
  • Twee ‘te koop’ borden die u aan uw schip kunt bevestigen 
  • Zeven presentatiebrochures, inclusief foto’s van uw schip
  • Plaatsing op diverse watersportsites, zoals www.botentekoop.nl www.marktplaats.nl en www.boten.com  
  • Presentatie van uw schip op de diverse watersportbeurzen
  • Gratis offerte voor financiering (indien wenselijk) aan de koper van uw schip
 
Hoe werkt het?
U kunt het pakket tijdens kantooruren of via e-mail bij ons bestellen. U krijgt dan een digitaal formulier van ons, waarop u alle informatie over uw schip kunt vermelden. Dit mailt u, samen met foto’s van uw schip, aan ons retour.
Bent u niet in de gelegenheid om dit zelf te doen, of heeft u geen informatie over uw schip, dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij taxeren uw schip, nemen de benodigde informatie op en maken een professionele fotopresentatie. Hiervoor brengen wij een bedrag van 250 euro (exclusief reiskosten) in rekening.
 
Koper gevonden?
Zodra u een koper voor uw schip heeft gevonden en u een prijs bent overeengekomen, dan is het zaak een (ver)koopovereenkomst op te stellen. 
In sommige gevallen is het beter een koopovereenkomst op maat te maken. Bijvoorbeeld wanneer uw schip staat ingeschreven in het scheepsregister, of wanneer er een scheepshypotheek gevestigd moet worden. Ook hierover vindt u meer informatie in het Doe het Zelf-pakket.
BCL kan een overeenkomst op maat voor u verzorgen. De kosten hiervan bedragen 250 euro.
 
Bestellen en informatie
Wilt u een Doe het Zelf-pakket bestellen of meer informatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Tijdens kantooruren zijn we te bereiken op telefoon (0031) (0)35 – 582 3074, of stuur een mail naar info@bcl.nl 


 
©2003 - 2008 BCL Boten Centrum Loosdrecht E-mail: info@bcl.nl - alle rechten voorbehouden