BCL Yacht Brokers "uw jachtmakelaar"
                                                                                                                                                                                                   Klik hier voor het opgave formulier
 
BCL Yacht Brokers is de jachtmakelaar die al jarenlang (motor)boten koopt en verkoopt in binnen- en buitenland. Het bedrijf richt zich vooral op verkoopbemiddeling van jongere gebruikte schepen.
 
Wilt u een schip kopen, verkopen of inruilen? BCL is van alle markten thuis. Ons bedrijf maakt op maat gemaakt afspraken met u over de kosten van bemiddeling.
 
Wij bieden u onder meer:
  • Verkoop in binnen- en buitenland
  • Voornamelijk jong gebruikte schepen
  • Ruime ervaring
  • Uitstekende service, ook na verkoop van het schip
  • Een uitgebreid Internationaal netwerk
 
Uniek: inruilen
Als een van de weinige jachtmakelaars in Europa biedt BCL de unieke gelegenheid om uw schip in te ruilen. Dat maakt het voor u misschien wat gemakkelijker om de overstap naar dat felbegeerde jongere of grotere schip te maken. Wij taxeren kosteloos de waarde van uw schip, bepalen de reële waarde en bepalen samen met u een goede inruilprijs. De administratieve afhandeling verloopt verder even soepel als bij elke andere in- en verkoop van een schip.
 
Verkoop
Elk schip dat bij BCL wordt aangeboden, krijgt een zorgvuldige en vrijblijvende taxatie.
Op grond daarvan worden een reële marktprijs en verkoopprijs vastgesteld. De minimale verkooptermijn is vier maanden, met een opzegtermijn van een maand.
 
Promotie en presentatie
Geïnteresseerden in uw schip krijgen van ons een persoonlijke begeleiding. In het verkoopgesprek brengen wij uw enthousiasme over op de potentiële koper.
Ook maken wij gratis reclame voor uw schip. Een foto met beschrijving van uw schip plaatsen wij op onze website en in de mailing met ons actueel aanbod.
Uw schip wordt ook geplaatst op de diverse watersportsites zoals www.boten.com www.bcl.nl www.marktplaats.nl en www.botentekoop.nl
Daarnaast krijgt uw schip ook volop aandacht tijdens onze beurspresentaties in binnen- en buitenland.
 
 
©2003 - 2008 BCL Boten Centrum Loosdrecht E-mail: info@bcl.nl - alle rechten voorbehouden